Ladataan... Ladataan...

Valkosuklaamousse ja marinoidut mansikat

Valmistusaineet 8:lle
20 g Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta
1 rkl Hunaja
0.6 dl Appelsiinitäysmehu
100 g Suklaa, valkoinen
250 g Maitorahka rasvaton
200 g Mansikka
3 tl Tomusokeri
2 tl Tumma balsamikastike
0.5 rkl Basilika, tuore
Ohjeet

Kiehauta keltuainen, hunaja ja appelsiinimehu sekoitellen kattilassa. Siirrä pois liedeltä.

Sulata suklaa toisessa kattilassa ja lisää keltuaisseokseen. Lisää rahka.

Jaa mousse neljään jälkiruoka-astiaan ja anna vetäytyä jääkaapissa noin tunnin.

Marinoi sillä aikaa mansikat: perkaa ja viipaloi mansikat, sekoita joukkoon tomusokeri ja etikka. Hienonna basilika sekaan.

Tarjoa valkosuklaamousse marinoitujen mansikoiden kera.

Yksi annos sisältää 123 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":45,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":60},"weight":{"fat":4.93,"alcohol":0,"protein":4.36,"carbohydrates":14.83,"saturated_fat":2.7,"sugar":13.97,"fibre":0.48,"salt":0.13},"percent_raw":{"fat":0.36616750416066013,"alcohol":0,"protein":0.14407633824320762,"carbohydrates":0.4897561575961322},"percent":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":49},"total":{"kcal":123,"weight":41.4,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":83.87},"item_type":"recipe","recipe_id":1024773,"servings":8}}

 
Sulje