Valmista liemi edellisenä päivänä. Kuullota silputut sipulit pehmeiksi öljyssä. Lisää viini ja kalaliemi ja keitä hiljalleen puolisen tuntia. Siivilöi. Pyyhi siika kuivaksi ja mausta se suolalla ja pippurilla. Työnnä vatsaonteloon yrtinoksia. Levitä uunivadin tai vuoan pohjalle yrtinoksia ja nosta siika niiden päälle. Kaada kuumennettu kalaliemi vuokaan ja nosta siian päälle vielä vähän yrttejä. Levitä porkkanasuikaleet vuokaan. Kypsennä 180 asteessa uunin keskiosassa 35–50 minuuttia kalan koosta riippuen. Ota kalavati uunista ja ripottele pinnalle tillisilpulla höystetyt jokiravunpyrstöt ja nosta takaisin uuniin 2–3 minuutiksi. Tarjoa lisäkkeeksi uunissa kypsyneet porkkanasuikaleet ja kesäkurpitsaspagettia: Raasta kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi spagettimaisiksi nauhoiksi. Pehmeän keskustan voit heittää pois. Höyrytä 2 3 minuuttia, niin että kurpitsa jää napakaksi ja se on helppo tarjoilla kekomaisena. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita.