Lisäksi tarvitset kasviskastikkeeseen 1 rkl Provencen yrttiseosta.
Pilko pestyt kasvikset melko pieneksi silpuksi. Sulata rasva paksupohjaisessa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli, valkosipulinkynnet, selleri sekä porkkanat ja hauduta hetki. Siirrä kattilaan tomaattimurska, ketsuppi sekä liemikuutio. Hauduta noin puoli tuntia. Mausta.
Valkokastiketta varten sulata rasva kattilan pohjalla. Sekoita joukkoon ensin jauhot ja sitten vähitellen maito. Hauduta 5–10 minuuttia. Yhdistä kastikkeeseen sulanut pinaatti ja osa juustoraasteesta. Mausta.
Lado kastikkeet uunivuokaan kerroksittain lasagnelevyjen kanssa. Jätä päällimmäiseksi kerros valkokastiketta ja loput juustoraasteesta.
Kypsennä 200 asteessa 30–40 minuuttia.