Ruskista broilerinpalat öljyssä kullanruskeiksi ja pane ne uunivuokaan tai -pataan.
Kuutioi pekoni ja ruskista se omassa rasvassaan. Lisää pannulle kuoritut sipulit, hienonnetut valkosipulinkynnet ja muutaman minuutin kuluttua kokonaiset herkkusienet.
Kaada seos broilerinpalojen päälle uunivuokaan. Lorauta joukkoon tilkka punaviiniä ja peitä vuoka kannella tai alumiinifoliolla. Pane vuoka 200-asteiseen uuniin 30–40 minuutiksi.
Keitä punaviiniä ja fondia kovalla tulella muutama minuutti. Suurusta ja mausta kastike.
Ota broilerivuoka uunista ja kaada kastike palojen päälle. Jatka kypsentämistä vielä 10 minuuttia. Ripottele valmiin ruoan päälle tuoretta timjamia tai persiljaa.
Tarjoa keitetyn riisin ja salaatin kera.