Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä. Kuori ja halkaise viinirypäleet sekä poista siemenet. Hienonna viinirypäleet tehosekoittajassa. Vispaa keltuaiset ja makeutusjauhe kuohkeaksi. Laita maito, halkaistu vaniljatanko ja raaputettu sisus kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
Sulata hyvin puristetut liivatelehdet kuumaan maitoon ja kaada seos siivilän läpi keltuaisten joukkoon koko ajan hyvin vatkaten. Laita astia kylmävesihauteeseen, vatkaa kylmäksi ja anna jäähtyä hyytymispisteeseen. Lisää maitorahka, viinirypälesose ja vaahdoksi vatkattu valkuainen.
Jaa seos hyytelövuokiin (tai jälkiruokamaljoihin). Hyydytä jääkaapissa muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.
Kumoaminen:
Kastele vanukasvuoat nopeasti kiehuvan kuumaan veteen ja kumoa ne suoraan tarjoilulautasille. Koristele vihreillä viinirypäleillä.