Ladataan... Ladataan...

Vuohebjuustobruschetta

Valmistusaineet 20:lle
1 kpl Patonki
200 g Chevre, vuohenjuusto (Juustoportti)
100 g Aurinkokuivattu tomaatti, säilötty öljyyn
4 rkl Pestokastike (Pirkka)
Ohjeet

Leikkaa patonki vinottain viipaleiksi. Lado ne uunipellille ja paahda 250 asteessa noin kolme minuuttia.
Viipaloi vuohenjuusto. Ota leivät uunista. Levitä niille pestoa ja aurinkokuivatun tomaatin viipale. Lisää päälle juustoa. Kuorruta uunissa muutama minuutti, kunnes juusto on lämmennyt.

Yksi annos sisältää 99 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":30},"weight":{"fat":5.82,"alcohol":0,"protein":3.71,"carbohydrates":7.38,"saturated_fat":2.03,"sugar":0.96,"fibre":0.83,"salt":0.43},"percent_raw":{"fat":0.5417136123543823,"alcohol":0,"protein":0.15318937804285582,"carbohydrates":0.305097009602762},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":100,"weight":21.16,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":30},"item_type":"recipe","recipe_id":927167,"servings":20}}

 
Sulje