Ladataan... Ladataan...

Vuohenjuustonyytit

Valmistusaineet 4:lle
500 g Filotaikinaa
25 tl Margariinia
300 g Vuohenjuustoa
1.5 dl (rouhittu) hasselpähkinöitä rouheena
1 rkl tuoretta basilikaa
Ohjeet

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä yksi sulanut fillo-arkki pöydälle ja voitele se sulatetulla margariinilla. Jaa arkki neljään osaan ja pane jokaiselle neliölle noin 10 g vuohenjuustoa, 1 tl pähkinärouhetta ja silputtua, tuoretta basilikaa maun mukaan. Kokoa taikina nyytiksi.
Nosta ne leivinpaperille pellille ja voitele vielä voisulalla.
Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 min.

Vinkki

Hasselpähkinöiden sijaan voit käyttää paahdettuja pinjansiemeniä.

Yksi annos sisältää 831 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":452,"alcohol":0,"protein":106,"carbohydrates":273},"weight":{"fat":50.07,"alcohol":0,"protein":26.5,"carbohydrates":67.94,"saturated_fat":16.87,"sugar":1.84,"fibre":6.66,"salt":2.84},"percent_raw":{"fat":0.5439907231806823,"alcohol":0,"protein":0.12795097190339078,"carbohydrates":0.32805830491592686},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":33},"total":{"kcal":831,"weight":172.72,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":254.56},"item_type":"recipe","recipe_id":691,"servings":4}}

 
Sulje