Ladataan... Ladataan...

Välimerellinen iltapalamunakas

Valmistusaineet 2:lle
200 g Herkkusieni
0.5 kpl Punasipuli
0.5 dl Oliivi, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta, keskiarvo
0.25 tlk Päärynänpuolikkaat mehussa
0.5 prk Valkoinen parsa tankoina
3 tl Rypsiöljy
1 tl Paprikajauhe
0.5 tl Ruokasuola
4 kpl Kananmuna, kuoreton
0.75 rkl Vesi
0.25 tl Ruokasuola
0.25 dl Basilika, tuore
Ohjeet

Kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi. Puhdista ja viipaloi sienet. Puolita oliivit. Viipaloi päärynät. Valuta parsat.

Paista sienet ja sipuli tilkassa öljyä pannulla. Mausta paprikalla ja suolalla.

Riko munien rakenne ja vatkaa vesitilkan ja suolan kanssa kanssa. Kaada pannulle sienien päälle.

Lisää myös loput ainekset, niin, että munakasmassa peittää ainekset mahdollisimman hyvin.

Paina pinnalle basilikan lehtiä.

Kypsennä munakasta aluksi ilman kantta muutaman minuutin ajan ja lopuksi vielä noin 5 minuuttia peitettynä, kunnes munakas on kypsä ja hyytynyt.

Vinkki

Tarjoa iltapalana salaatin kera. 1 annos= puolikas munakas

Yksi annos sisältää 267 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":173,"alcohol":0,"protein":71,"carbohydrates":23},"weight":{"fat":18.74,"alcohol":0,"protein":17.39,"carbohydrates":5.7,"saturated_fat":3.41,"sugar":4.82,"fibre":3.81,"salt":3.6},"percent_raw":{"fat":0.6460747676234329,"alcohol":0,"protein":0.26651814620303826,"carbohydrates":0.08740708617352884},"percent":{"fat":65,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":9},"total":{"kcal":268,"weight":57.47,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":323.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1025004,"servings":2}}

 
Sulje