Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Leikkaa aprikoosit paloiksi saksilla. Hienonna mantelit. Mittaa kulhoon 8 dl jauhoja ja kaurahiutaleet. Lisää murennettu hiiva, rypsiöljy, suola, hunaja ja rusinat. Kaada sekaan maito ja sekoita. Lisää hedelmät sekä mantelit tai seesaminsiemenet. Vaivaa taikinaa voimakkaasti niin, että siitä tulee kimmoisaa. Kohota taikinaa leivinliinan alla noin 30 minuuttia.
Kumoa taikina jauhotetulle työlaudalle ja vaivaa kevyesti kokoon. Muovaa taikinasta tanko ja jaa se 24 palaan. Pyöritä palat sileiksi pulliksi. Nosta pullat voidelluille tai leivinpaperilla päällystetyille pelleille. Taputa ne litteiksi kädellä. Kohota pullia leivinliinan alla noin 30 minuuttia. Kuumenna sillä välin uuni 225-250 asteeseen.
Voitele pullat vatkatulla munalla. Sirota pintaan sokeria tai siemeniä. Kypsennä pullia uunin keskiosassa noin 8 minuuttia. Jäähdytä pullat leivinritilällä leivinliinan alla.
Voit myös korvata maidon kaura- tai riisijuomalla. Saat taikinasta gluteenittoman, kun käytät kuitupitoisten kaurahiutaleiden ja vehnäjauhojen tilalla noin 8 dl gluteenitonta, karkeaa jauhoseosta ja lisäät taikinaliemeen 1.5 rkl sokerijuurikaskuitua. Jos taikinasta tulee liian löysää, voit pursottaa tai nostaa sen nokareina pellille.