Ladataan... Ladataan...

Wieninleike

Valmistusaineet 6:lle
500 g Porsaanfilee ulkofilee / porsaan sisäfilee, rasvaa 4,5 %
0.5 dl Täysjyvävehnäjauho
1 tl Ruokasuola
0.25 tl Valkopippuri
1 kpl Kananmuna, kuoreton
1 dl Ruiskorppujauho
6 tl Rypsiöljy
PÄÄLLE:
1 kpl Sitruuna, punnittu kuorineen
6 kpl Anjovis
30 g Kapris
Ohjeet

Leikkaa liha kuuteen osaan ja nuiji lihaviipaleet ohuiksi (1/2 cm).

Sekoita vehnäjauhot ja mausteet laakealla lautasella.

Riko toiselle lautaselle muna ja vatkaa sen rakenne rikki.

Mittaa kolmannelle lautaselle korppujauhot.

Kääntele leikkeitä ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.

Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista leikkeitä keskilämmöllä molemmin puolin 4-5 minuuttia.

Aseta valmiiden leikkeiden päälle kapriksia, sitruunaviipale (ja anjovisfilee).

Yksi annos sisältää 225 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":94,"alcohol":0,"protein":93,"carbohydrates":38},"weight":{"fat":10.07,"alcohol":0,"protein":22.43,"carbohydrates":9.12,"saturated_fat":2.02,"sugar":1.1,"fibre":3,"salt":2.2},"percent_raw":{"fat":0.4180195581983001,"alcohol":0,"protein":0.41382044498423887,"carbohydrates":0.16815999681746097},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":17},"total":{"kcal":225,"weight":49.940000000000005,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":142.83},"item_type":"recipe","recipe_id":1024857,"servings":6}}

 
Sulje