Ladataan... Ladataan...

Yrteillä kuorrutettua uunilohta

Valmistusaineet 4:lle
500 g lohta
0.5 tl suolaa
0.25 tl pippuria
4 rkl (silputtu) hienonnettua persiljaa
4 rkl (silputtu) hienonnettua tilliä
2 rkl (raastettu) raastettua parmesanjuustoa
3 kynsi valkosipulin kynsiä
Ohjeet

Nosta lohipala nahkapuoli alaspäin leivinpaperin päälle uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita keskenään persilja, tilli, puristetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste. Levitä seos lohen pinnalle. Kypsennä 180 asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla 14–20 minuuttia palan paksuudesta ja halutusta kypsyydestä riippuen. Lohi voi jäädä sisältä kuultavaksi.

Yksi annos sisältää 259 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":158,"alcohol":0,"protein":99,"carbohydrates":2},"weight":{"fat":17.69,"alcohol":0,"protein":24.77,"carbohydrates":0.61,"saturated_fat":3.74,"sugar":0.09,"fibre":0.29,"salt":0.94},"percent_raw":{"fat":0.610645906496218,"alcohol":0,"protein":0.38004530871097614,"carbohydrates":0.009308784792805832},"percent":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":1},"total":{"kcal":260,"weight":48.13,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":135.49},"item_type":"recipe","recipe_id":23906,"servings":4}}

 
Sulje