Ladataan... Ladataan...

Yrttimarinoitua porsaanfileetä ja perunasalaattia

Valmistusaineet 4:lle
500 g Porsaan ulkofileetä
0.5 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
2 tl margariinia
Lisäksi
4 dl perunasalaattia (ei majoneesia)
Yrttimarinadi
1 kpl sipuli
1 kpl (keskik.) sitruuna
5 dl vettä
1 tl suolaa
0.5 tl mustapippureita
2 tl timjamia
2 tl basilikaa
Ohjeet

Sulata margariini paistinpannulla. Ruskista filee siinä keskilämmöllä joka puolelta. Mausta liha suolalla ja pippurilla. Jälkikypsytä fileetä kannen alla miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Nosta filee pieneen astiaan.

Yrttimarinadi: Kuori ja lohko sipuli, kuori pestyn sitruunan keltainen kuori perunankuorimaveitsellä. Keitä vettä, suolaa, sipulia, sitruunankuorta ja pippureita muutaman minuutin ajan. Lisää yrttimausteet.

Kaada marinadi lihan päälle ja jääähdytä. Peitä astia ja pidä lihaa jääkaapissa muutamia tunteja. Leikkaa liha 1/2-1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Tarjoa lisänä perunasalaattia.

Yksi annos sisältää 232 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":67,"alcohol":0,"protein":117,"carbohydrates":48},"weight":{"fat":7.1,"alcohol":0,"protein":27.95,"carbohydrates":11.48,"saturated_fat":2.42,"sugar":1.9,"fibre":1.88,"salt":2.54},"percent_raw":{"fat":0.2883100252928061,"alcohol":0,"protein":0.5044931575935065,"carbohydrates":0.2071968171136873},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":50,"carbohydrates":21},"total":{"kcal":232,"weight":55.27,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":369.61},"item_type":"recipe","recipe_id":20543,"servings":4}}

 
Sulje