Lisäksi tarvitset kostutukseen 0,5 dl vaaleaa mehua.
2 rkl mantelilikööriä voit korvata punssilla.
Tee ensin sokerikakkupohja. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon vehnäjauho-leivinjauheseos. Valitse paistoastia, jota voit käyttää myös tarjoiluun. Voitele ja korppujauhota vuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Pehmitä liivatteet kylmässä vedessä. Erota munien keltuaiset valkuaisista. Pane keltuaiset kattilaan maidon ja sokerin kanssa. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos pulpahtaa, älä keitä.
Lisää kuumaan seokseen kuivaksi puserretut liivatteet ja mausta seos vanilliinisokerilla. Jäähdytä seosta niin, että se pääsee jo hyytymisen alkuun. Lisää joukkoon paloitellut säilykehedelmät ja viimeiseksi vaahdotettu kerma. Mausta seos alkoholilla.
Leikkaa kakkupohja kahteen osaan. Kokoa kakku paistovuokaan. Pane kakkupohja alimmaiseksi, kostuta ja kaada täyte pohjalle. Kostuta toinenkin kakkulevy ja pane se täytteen päälle. Anna hyytyä viileässä mieluimmin seuraavaan päivään.
Vaahdota valkuaiset ja lisää joukkoon tomusokeri koko ajan hyvin vatkaten. Kun marenki on sitkeähköä, levitä tai pursota se kakun päälle.
Pane kakku hetkeksi 225-asteiseen uuniin, jotta marenki saa kauniin värin. Anna leivonnaisen jäähtyä ja tarjoa kakku mieluiten jääkaappikylmänä jälkiruokana makean italialaisen kuohuviinin kanssa.