Ladataan... Ladataan...

Baskimaan kala

Valmistusaineet 4:lle
600 g nahatonta haukifileetä
3 rkl pestoa
6 kynsi valkosipulinkynsiä
2 kpl isoja tomaatteja
1 dl oliiviöljyä
3 rkl tuoretta basilikaa
4 dl keitettyä täysjyväriisiä
Ohjeet

Sivele pesto haukifileen päälle. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ohuesti. Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla tai paistokasarissa keskilämmöllä ja nosta kala kuumaan öljyyn hautumaan. Öljy ei saa olla niin kuumaa, että ainekset alkavat pärskyä. Lisää valkosipulit öljyyn ja tomaattiviipaleet kalan pinnalle. Anna kypsyä, kunnes kala muuttuu kauttaaltaan vaaleaksi. Koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa pakkauksen ohjeen mukaan keitetyn riisin kanssa.

Yksi annos sisältää 490 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":254,"alcohol":0,"protein":128,"carbohydrates":108},"weight":{"fat":27.91,"alcohol":0,"protein":31.66,"carbohydrates":26.78,"saturated_fat":4.14,"sugar":3.36,"fibre":3.58,"salt":0.09},"percent_raw":{"fat":0.517946042377,"alcohol":0,"protein":0.2611379867287159,"carbohydrates":0.22091597089428414},"percent":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":22},"total":{"kcal":490,"weight":97.52,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":335.25},"item_type":"recipe","recipe_id":249797,"servings":4}}

 
Sulje