Ladataan... Ladataan...

Rieskarullat juusto-lohitäytteellä

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl ohuita rieskoja
Juusto-lohitäyte
1 kpl punasipuli
200 g kylmäsavustettua lohta
2 pkt Maustamatonta tuorejuustoa, rasvaa 13 %
0.5 dl (silputtu) tilliä
2 rkl hienonnettuja kapriksia
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Suikaloi lohi. Sekoita juusto, sipuli, lohi, tilli ja kaprikset tasaiseksi seokseksi. Levitä täyte leiville. Kierrä ne kiinteiksi rulliksi.

Yksi annos sisältää 476 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":221,"alcohol":0,"protein":92,"carbohydrates":163},"weight":{"fat":24.97,"alcohol":0,"protein":23.35,"carbohydrates":41.4,"saturated_fat":11.57,"sugar":4,"fibre":4.12,"salt":1.92},"percent_raw":{"fat":0.46455234166225245,"alcohol":0,"protein":0.1931196416354399,"carbohydrates":0.34232801670230767},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":34},"total":{"kcal":475,"weight":111.33,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":239.88},"item_type":"recipe","recipe_id":28931,"servings":4}}

 
Sulje