Kuumenna uuni 250 asteeseen. Peitä pelti leivinpaperilla. Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää siivilän läpi molemmat jauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Sekoita varovasti vain sen verran, että ainekset juuri sekoittuvat. Levitä seos tasaiseksi kerrokseksi pellille. Kypsennä levyä uunin keskiosassa noin viisi minuuttia.
Sirota hiukan sokeria lämpimän torttulevyn pinnalle. Kumoa levy sen jälkeen leivinpaperille ja poista päällimmäinen leivinpaperiarkki, jonka päällä levy kypsennettiin. Jäähdytä kakkulevy vaikkapa uunipannun alla. Jaa levy kahteen tai kolmeen osaan. Vaahdota kerma. Levitä vaahto yhdelle tai kahdelle palalle niin, että osa vaahdosta säästyy koristeluun. Annostele kermavaahdon päälle banaaniviipaleita.
Nosta päällystetyt levyt päällekkäin ja päällystämätön niiden päälle. Koristele näin syntyneen tortun pinta kermavaahdolla ja banaaniviipaleilla. Siivilöi kakun päälle hiukan kaakaojauhetta.