Valmista ensin täyte ja ota siksi aikaa broileri huoneenlämpöön. Silppua sienet pieneksi. Anna sienihakkeluksen paistua hetken aikaa pannulla omassa liemessään, niin neste haihtuu. Lisää joukkoon pullomargariini ja hienoksi hakattu salottisipuli. Anna kuullottua välillä sekoittaen, kunnes sipuli on pehmeää. Mausta ja lisää joukkoon tuorejuusto ja persilja.
Nuiji fileepihvien paksumpaa päätä leivinpaperin välissä nyrkillä ohuemmaksi. Jaa täyte fileepihvien paksumpien puolien päälle ja ripottele täytteen päälle parmesaaniraaste. Käännä ohuempi puoli päälle ja kiinnitä hammastikuilla.
Voit käyttää valmistukseen myös tavallisia nahattomia broilerin rintafileitä. Tee silloin terävällä veitsellä viillot reunasta rintapalojen paksumpiin päihin ja työnnä täyte syntyneeseen taskuun. Nosta kevyesti suolalla ja pippurilla maustetut täytetyt broileritaskut sopivan kokoiseen vuokaan ja paista 225-250 asteessa uunin keskiosassa 10-15 minuuttia. Tai paista broilerit pannulla keskilämmöllä joka puolelta 10-15 minuuttia
Tarjoa lisukkeeksi esim. täysjyväriisiä tai kaura+riisiä ja kasviksia.
Tämä ruoka on kätevä valmistaa isommallekin joukolle, koska sen voi valmistaa etukäteen uunipannulle odottamaan paistamista.