Ladataan... Ladataan...

Bulgursalaatti

Valmistusaineet 4:lle
80 g Kurkku, tuore
220 g Tomaatti, tuore
1 dl Kuskus, couscous, raakapaino
0.5 nippu Persilja, nippu
0.5 kpl Kasvisliemikuutio, maggi vähärasvainen
1.5 dl Vesi
120 kg Sipuli
Kastike
0.5 dl Sitruunamehu, laimentamaton
Reseptin osa 2
0.25 dl Oliiviöljy, extra-virgin, neitsytöljy
0.5 rkl Merisuola
0.1 tl (jauhettu) Mustapippurijauhe
Ohjeet

1. Kuumenna kasvisliemi ja kaada se vehnärouheen (bulgurin tai couscousin) päälle.
2. Peitä astia kelmulla ja anna vetäytyä 15 minuuttia.
3. Sekoita rouhe irtonaiseksi. Pilko kasvikset ja sekoita vehnärouheen joukkoon.
4. Mittaa kastikeen ainekset esim. kannelliseen pakasterasiaan, ja sekoita ne yhteen voimakkaasti ravistamalla. Lisää salaattiin ja sekoita.
5. Anna maustua kylmässä pari tuntia ja tarjoile!

Vinkki

Ihanan raikas ja hieman erilainen, ruokaisa salaatti, jolla tulee pallot kuin pallot vihreiksi.

Yksi annos sisältää 8238 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":613,"alcohol":0,"protein":1619,"carbohydrates":6006},"weight":{"fat":66.14,"alcohol":0,"protein":392.7,"carbohydrates":1456.97,"saturated_fat":0.86,"sugar":1442.8,"fibre":512.06,"salt":2.31},"percent_raw":{"fat":0.07445903709790082,"alcohol":0,"protein":0.1965011360727955,"carbohydrates":0.7290398268293037},"percent":{"fat":7,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":73},"total":{"kcal":8238,"weight":3873.8399999999997,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":30159.27},"item_type":"recipe","recipe_id":167783,"servings":4}}