Lisäksi tarvitset yhden timjamin oksan, yhden laakerinlehden ja kolme persiljan oksaa. Sido yrtit puuvillalangalla yhteen.
Paloittele lihat reiluiksi suupaloiksi tai pyydä kauppiastasi paloittelemaan ne valmiiksi.
Raasta appelsiinin kuori ja purista mehu.
Kuori ja paloittele porkkanat.
Paina kokonaiset neilikat sipuleihin, 2/sipuli.
Laita isoon kulhoon punaviini, appelsiinin raastettu kuori ja -mehu, porkkanat, neilikkasipulit, kuorimattomat valkosipulinkynnet, likööri ja ruokalusikallinen sokeria. Nosta lihapalat liemeen, kääntele ja peitä kulho muovipussilla. Anna lihojen marinoitua jääkaapissa vuorokausi.
Ennen valmistusta siivilöi liha ja kasvikset marinadista. Säästä liemi.
Kuumenna voi ja öljy esimerkiksi isossa valurautapadassa. Ruskista lihat siinä.
Lisää jauhot ja anna niiden kypsyä pari minuuttia sekoitellen.
Lisää marinadiliemi, marinoidut kasvikset, sipulit, bouguet garni ja ruokalusikallinen sokeria. Laita kansi padan päälle ja keitä ruokaa hiljalleen pari tuntia. Lisää tarvittaessa muutama desilitra vettä.
Nosta lihat sekä kasvikset padasta ja anna nesteen kiehua kovemmalla lämmöllä kasaan 10–15 minuuttia.
Lisää tomaattipyree ja sinappi. Anna kiehua, kunnes liemi on kastikemaista.
Leikkaa savupekoni siivuiksi ja ruskista kevyesti pannulla.
Nosta lihapalat ja kasvikset takaisin pataan. Lisää myös ruskistetut pekonit.
Mausta suolalla ja mustapippurilla makusi mukaan. Maun pitää olla hieman pippurinen, mutta pehmeä.
Tarjoa keitettyjen papujen, perunoiden tai vihannesvuoan kanssa.