Revi salaatinlehdet suupalan kokoisiksi. Pane kulhoon, mausta suolalla ja pippurilla, peitä ja jäähdytä ainakin yksi tunti rapeaksi.
(Jos haluat tehdä salaatista ruokaisamman, voit lisätä joukkoon raastettua porkkanaa, kurkkua, viipaloituja retiisejä).
Sekoita kupissa keskenään öljy, viinietikka ja parmesaani. Valmista sillä aikaa krutongit. Leikkaa leipä pieniksi 1-2cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Lämmitä uuni 180 asteeseen. Levitä leipäkuutiot pellille yhdeksi kerrokseksi, sumuta niille vähän oliiviöljyspraytä ja sirottele oreganoa ja valkosipulisuolaa päälle. Paista uunissa 20 minuuttia kerran kääntäen, kunnes kuutiot ovat kauttaaltaan kullanruskeita. Ota pois ja anna jäähtyä, jolloin ne rapeutuvat. (Jos et käytä kaikkia krutonkeja voit säilyttää loput ilmatiiviissä purkissa).
Juuri ennen tarjoilua pyörittele kastike ja yrttisilppu jäähdytettyjen lehtien joukkoon ja ripottele krutongit päälle.