Rouhi mantelit karkeaksi. Yhdistä sitten kuivat aineet keskenään. Vatkaa kananmunat kevyesti ja kaada jauhoseokseen. Sekoita taikinaksi. Lisää halutessasi mantelilikööri.
Jaa taikina kahteen osaan ja muotoile pitkiksi tangoiksi. Laita uunipellille ja litistä tankoja hieman.
Paista noin 20 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Anna tankojen jäähtyä. Leikkaa ne sitten vinosti noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet uunipellille ja kuivata noin 15 minuuttia kummaltakin puolelta. Pakkaa jäähtyneet palat tiiviiseen purkkiin. Tarjoile makean vin santon, kaakaon tai maitokahvin kanssa. Keksien on tarkoitus olla kovia, jotta niitä voi kostuttaa juomassa.
Taikinan maustamista kannattaa kokeilla monella tavalla etenkin, jos leivot keksejä maitokahvihetkien iloksi. Jätä kaneli pois ja lisää taikinaan sen sijaan vaikka puolikkaan luomusitruunan raastettu kuori tai ruokalusikallinen tummaa kaakaojauhetta.