Ota jauhoista 1 rkl erikseen kaulimista varten. Nypi keskenään rasva, rahka ja jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu tai valmista taikina monitoimikoneessa. Painele taikina kämmenissä palloksi ja paina ja kauli sen jälkeen leivinpaperin tai gourmanda ruoanvalmistuspaperin päällä levyksi, joka riittää irtopohjavuokaan (halkaisija 25 cm) ja reunoille. Nosta vuokaan, painele muotoonsa ja laita odottamaan jääkaappiin.
Viipaloi sienet ja silppua purjosipuli. Paista niitä omassa liemessään. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa kukkakaali pieniksi paloiksi ja kypsennä hetki mikrossa. Vatkaa muna ja maito sekaisin.
Nosta vuoka jääkaapista ja levitä pohjalle kerroksittain vähän jäähtyneet sienet, purjo, kukkakaalit sekä persilja ja fetakuutiot. Kaada päälle munamaito. Kypsennä uunin toiseksi alimmalla tai keskimmäisellä tasolla 200-225 asteessa 20-30 minuuttia. Irrota varovasti reunarengas ja vedä vähän jäähtynyt piirakka leivinpaperilta tarjoilulautaselle.
Voit käyttää piirakkaan myös herkkusieniä tai muita metsäsieniä.