Ladataan... Ladataan...

Fish’n chips

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl perunoita
2 kpl porkkanoita
150 g palsternakkaa
2 kpl sipuleita
1 rkl öljyä
0.5 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
300 g silakkafileitä
50 g valkosipulista tuorejuustoa
1 rkl (silputtu) silputtua tilliä
2 kpl näkkileipää
0.5 tl (jauhettu) valkopippurijauhetta
Ohjeet

Pese perunat. Kuori porkkanat, palsternakka ja sipulit. Leikkaa juurekset ja sipulit lohkoiksi ja levitä uunivuokaan tai pellille.

Sekoita öljy, suola ja pippuri kulhossa ja sudi mausteöljy kasviksille. Nosta 225-asteiseen uuniin ja kypsennä noin 15 minuuttia.

Levitä sillä aikaa silakkafileet leikkuulaudalle nahkapuoli ylöspäin. Sekoita yrttisilppu tuorejuustoon ja laita pieni nokare juustoa joka fileelle. Taita fileet takaisin kalanmuotoon.

Murskaa näkkileivät kaulimen avulla muovipussissa. Sekoita joukkoon valkopippuri ja kääntele silakat murskassa. Kun lihapuoli on ulospäin, murska tarttuu paremmin pintaan.

Ota juurespelti uunista, ja aseta silakat samalle pellille.

Jatka kypsennystä noin kymmenen minuuttia, kunnes kala ja juurekset ovat kypsiä.

Yksi annos sisältää 240 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":127,"alcohol":0,"protein":59,"carbohydrates":54},"weight":{"fat":13.99,"alcohol":0,"protein":14.51,"carbohydrates":13.38,"saturated_fat":4.07,"sugar":4.88,"fibre":4.56,"salt":0.92},"percent_raw":{"fat":0.530271134913239,"alcohol":0,"protein":0.24443130264457594,"carbohydrates":0.2252975624421852},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":240,"weight":56.31000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":215.05},"item_type":"recipe","recipe_id":324672,"servings":4}}

 
Sulje