Lisäksi tarvitset 2 tl raastettua sitruunankuorta.
Sulata sokeri puhtaassa ja kuivassa pannussa. Sekoita vaaleanruskean sokerin joukkoon kiehuva vesi. Levitä kuuma sokeriseos sileään rengasvuokaan tai annosvuokiin.
Vaahdota munat ja vanilliinisokeri. Lämmitä kerma ja maito. Vatkaa kermamaito munavaahdon joukkoon ja lisää sitruunankuori.
Kaada seos vuokaan ja peitä foliolla. Kypsennä isoa paahtovanukasta vesihauteessa 175 asteessa noin puolitoista tuntia, eli kunnes se on hyytynyt. Pienet vanukkaat kypsyvät alle tunnissa. Kun vanukkaan keskelle pistämääsi veitsenkärkeen ei tartu seosta, vanukkaat ovat jähmettyneet riittävästi.
Kumoa vanukas vähän jäähtyneenä tarjoiluvadille. Tarjoa kermavaahtonokareen kanssa.