Raasta jääkaappikylmä mantelimassa kulhoon.
Lisää joukkoon kookoshiutaleet ja kananmunat ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Painele taikina voideltun piirakka- tai irtopohjakakkuvuuan (24 cm) pohjalle ja reunoille. Kypsennä 175-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Valmista täyte: Vatkaa keskenään (laktoositon/vähälaktoosinen) tuorejuusto, jogurtti sokeri ja limen mehu. Lisää kananmunat ja keltuainen yksitellen voimakkaasti vatkaten.
Kaada taikina pohjan päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä.
Valmista päällys: Kaavi passiohedelmien sisus siivilään ja paseeraa mehuksi kulhoon. Sekoita joukkoon hedelmälihaa 1,5 rkl. Lisää joukkoon appelsiinimehu.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Purista kuivaksi.
Kuumenna 1/2 dl mehu-hedelmälihaseoksesta kiehuvan kuumaksi ja liuota liivatelehden joukkoon. Anna hetken jäähtyä ja kaada loppuliemen joukkoon.
Kaada seos jäähtyneen kakun pinnalle ja siirrä jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Koristele esimerkiksi suomuuraimilla ja mintunlehdillä.