Murskaa hapankorput karkeiksi jauhoiksi esimerkiksi tehosekoittimessa ja kaada murska lautasellesi. Mausta ahvenfileet suolalla ja valkopippurilla. Kasta vain ahvenfileiden toinen puoli hapankorppujauheeseen ja jätä odottamaan paistamista. Kuori ja hienonna sipuli sekä suikaloi pinaatti ja basilikan lehdet. Kuullota sipulisilppua noin 5 minuuttia kattilassa kuumassa öljyssä. Lisää pinaatti ja kääntelee sitä kattilassa sipulin seassa, kunnes pinaatista irronnut neste on haihtunut. Sekoita joukkoon basilika, muut mausteet sekä pinjan- tai auringonkukan siemenet. Pidä lämpimänä. Kuumenna nokare margariinia paistinpannussa ja paista ahvenet, ensin paneroimaton puoli ja sitten paneroitu, näin voit koota ahvenfileiden päälle pinaattiseosta suoraan pannulla. Pane fileiden päälle pinaattiseosta ja nosta toinen filee päälle paneeraus ylöspäin. Voit myös levittää pinaattiseoksen lämmitetylle tarjoiluvadille ja nostaa fileet paneroitu pinta ylöspäin pinaattipedille.
Valmista muusi keittämällä perunat kypsiksi suolattomassa vedessä. Kaada vesi pois ja anna perunoiden vetäytyä kannen alla muutama minuutti. Soseuta perunat ja lisää lämmin maito. Lisää vielä halutessasi tilkka voita tai margariinia. Mausta suolalla ja valkopippurilla.