Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Leivitä pyöreä kakkuvuoka korppujauhoilla.
Valmista taikina. Sekoita rasva ja sokeri pehmeäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon yksitellen munat.
Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi taikinaan. Lisää lopuksi kuivatut hedelmät ja halutessasi pähkinöitä.
Levitä taikina kakkuvuokaan. Paista uunin keskiosassa noin 50 minuuttia. Kumoa kakku hetki uunista oton jälkeen.
Halutessasi voit kostuttaa jäähtyneen kakun rommi-vesiseoksella ja täyttää appelsiinivaahdolla.
Leikkaa kakku ennen tarjoilua kolmeen osaan. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon appelsiinin makuinen tuorejuusto. Makeuta sokerilla. Levitä täyte kakun kerroksiin. Appelsiinivaahdon voi myös tarjota kakkuviipaleen kanssa erikseen.
Valmista kakku jo viikko ennen tarjoilua mehevöitymään. Voit käyttää hillottujen appelsiininkuorien sijaan myös kirsikoita, keltaisia rusinoita tai pähkinärouhetta.