Ladataan... Ladataan...

Hedelmiä ja zabaglionea

Valmistusaineet 4:lle
1 prk persikoita (pieni prk)
2 kpl (iso) kiiviä
Zabaglione-kastike
4 kpl kananmunan keltuaista
1.25 dl sokeria
1 dl valkoviiniä
1 dl marsalaa tai madeiraa
Ohjeet

Lisäksi tarvitset mansikoita ja luumuja.

Kuori ja pilko hedelmät, asettele ne annoslautasille.
Vaahdota kastiketta varten keltuaiset ja sokeri. Pane kulho vesihauteeseen ja lisää viinit vaahtoon koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista, kunnes vaahto sakenee.
Kaada kastiketta hedelmien päälle. Pane lautaset uuniin niin lähelle grillivastusta kuin mahdollista. Kuorruta pari minuuttia, eli kunnes pinta saa kullankeltaisen värin. Tarjoa heti.

Yksi annos sisältää 342 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":61,"alcohol":56,"protein":18,"carbohydrates":207},"weight":{"fat":6.58,"alcohol":7.78,"protein":4.32,"carbohydrates":50.02,"saturated_fat":2.1,"sugar":49.86,"fibre":3.65,"salt":0.03},"percent_raw":{"fat":0.17891036301994218,"alcohol":0.16442412204255913,"protein":0.05217463642949005,"carbohydrates":0.6044908785080086},"percent":{"fat":18,"alcohol":16,"protein":5,"carbohydrates":60},"total":{"kcal":342,"weight":124.34,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":255.31},"item_type":"recipe","recipe_id":1110,"servings":4}}

 
Sulje