Ladataan... Ladataan...

Helppo katkarapukeitto

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl Sipuli
2 kynsi Valkosipulin kynsi
2 rkl Rypsiöljy
6 dl Tomaattimehu
6 dl Vesi
2 kpl Kalaliemikuutio
0.3 dl Fariinisokeri
1 dl (silputtu) Tilli, tuore, silputtu
360 g Katkarapu
Ohjeet

1. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota niitä öljyssä kattilassa viitisen minuuttia. Älä ruskista.
2. Lisää nesteet, liemikuutiot ja fariinisokeri. Kiehauta.
3. Lisää tilli ja katkaravut. Kuumenna nopeasti, etteivät katkaravut sitkisty. Lisää halutessasi suolaa.
4. Tarkista maku ja tarjoa leivän kanssa.

Vinkki

Valmistusaika 15 minuuttia.

Keiton sekaan sopii myös tomaattimurska.

Yksi annos sisältää 205 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":82,"alcohol":0,"protein":60,"carbohydrates":63},"weight":{"fat":9.02,"alcohol":0,"protein":14.85,"carbohydrates":15.55,"saturated_fat":0.81,"sugar":12.45,"fibre":2.5,"salt":3.96},"percent_raw":{"fat":0.40049214140686357,"alcohol":0,"protein":0.2928588724394658,"carbohydrates":0.3066489861536706},"percent":{"fat":40,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":204,"weight":59.14000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":427.38},"item_type":"recipe","recipe_id":919665,"servings":4}}

 
Sulje