Tee pohja reseptin ensimmäisen osan aineista. Anna kohota lämpimässä paikassa liinalla peitettynä sillä välin kun teet täytteen.
Kuullota sipuli pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää ensin jäiset katkaravut ja paista kunnes ne ovat sulia. Sitten paista jauheliha, sitten tonnikala ja lopuksi pekoni. Lisää lopulta ananakset hieman jäähtyneeseen seokseen.
Kaulitse taikinasta 2 pitsapohjaa kahdelle pellille. Levitä kummallekin pohjalle 1prk tomaattipyrettä ja 1rkl ketsuppia. Lisää puolet täytteistä molempiin pitsoihin. RIpottele lopuksi pinnalle juustoraaste ja jos mieli tekee, myös pitzamaustetta tai oreganoa.
Paista pizzat 250 asteessa n 10-15min riippuen kuinka rapean pohjan haluat.
Jaa pitsat neljään osaan, yksi annos on yksi neljäsosa pitsaa :)
Lihaisa pizza varsinkin miehiseen makuun sopivaksi ;)
Saat pizzasta vähemmän lihaisan lisäämällä siihen tomaattiviipaleita ja pakastemaissia. Ja hyvää on!