Liuota kädenlämpöiseen nesteeseen hiiva. Lisää joukkoon kardemumma, sokeri ja suola. Alusta taikinaan osa jauhoista.
Vaivaa loput jauhot taikinaan vuorotellen sulatetun ja hieman jäähtyneen margariinin kanssa.
Anna taikinan kohota vedottomassa, lämpimässä paikassa puolisen tuntia. Kumoa taikina leivontapöydälle ja vaivaa pois ylimääräinen ilma. Muodosta taikinasta pötkö ja jaa se kolmeenkymmeneenviiteen osaan. Pyöritä paloista pullia. Nosta pullat uunipellille leivinpaperin päälle nousemaan. Anna nousta vedottomassa paikassa vartin verran.
Voitele pullat ja paina peukalolla kolo keskelle. Täytä kolo marjoilla ja mantelilastuilla.
Paista pullia 225 asteessa 10-15 minuuttia.
Koristele jäähtyneet leivonnaiset valkosuklaalla. Sulata valkosuklaa kattilassa, vesihauteessa. Kierittele sulanutta suklaata haarukan avulla ohueksi verkoksi pullien pinnalle.
Keveämpiä pullia saat vähentämällä rasvaa ja jättämällä valkosuklaisen kiharan pois.
Raikas raparperi sopii loistavasti täytteeksi.