Ladataan... Ladataan...

Hunajainen vuohenjuustosalaatti

Valmistusaineet 1:lle
50 g Vuohenjuustoa
1 rkl hunajaa
1 viipale (pieni) paahtoleipäviipaletta
0.5 kpl salaattiruukku (esim. jäävuori- tai rucolasalaattia)
0.5 dl vesikrassia tai herneenversoja
2 rkl yrttiöljyä
Balsamisiirappi
0.5 dl balsamiviinietikkaa
0.5 dl sokeria
Ohjeet

Valmista balsamisiirappi kiehauttamalla balsamiviinietikka ja sokeri. Anna jäähtyä.
Pane kulhoon revityt ja huuhdotut salaatit, vesikrassit tai herneenversot ja valele päälle yrttiöljyä. Mausta salaatti suolalla ja pippurilla. Nosta lautaselle keko salaattia.
Laita vuohenjuustoviipale paahtoleivälle ja levitä päälle ohut kerros hunajaa. Kuorruta leipää uunin grillivastuksen alla muutama minuutti, eli kunnes juusto saa väriä. Nosta vuohenjuustoleipä salaatin päälle. Viimeistele annos balsamisiirapilla.

Yksi annos sisältää 680 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":352,"alcohol":0,"protein":46,"carbohydrates":282},"weight":{"fat":38.49,"alcohol":0,"protein":11.34,"carbohydrates":69.5,"saturated_fat":10.77,"sugar":59.97,"fibre":1.19,"salt":0.9},"percent_raw":{"fat":0.5172426148935344,"alcohol":0,"protein":0.06769842668044204,"carbohydrates":0.4150589584260235},"percent":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":42},"total":{"kcal":680,"weight":192.16,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":267},"item_type":"recipe","recipe_id":1219,"servings":1}}

 
Sulje