Lisäksi tarvitset vaniljatangon sekä joko 1 rkl arrowjuuri-jauhoja tai maizenaa.
Passionvaniljakeitto: passionsose, ananasmehu, sokeri, vaniljatanko, maizena.
Passionkeksi: valkuaiset, tomusokeri, vehnäjauhot, voi, passionhedelmää.
Tee pasha. Valuta rahka kahvinsuodattimessa. Pehmitä liivatteet kylmässä vedessä.
Vaahdota hunaja, sokeri ja keltuaiset.
Sekoita vaahtoon voi, smetana ja kuumaan nestetilkkaan sulatettu liivate. Pane massa valumaan mieleisesi muottiin, esimerkiksi kahvinsuodattimeen.
Tee passionvaniljakeitto. Sekoita ainekset tärkkelystä lukuun otamatta ja keitä keittoa noin puoli tuntia. Suurusta keittoa hieman kylmään veteen sekoitetulla maizenalla. Jäähdytä.
Tee koristekeksit. Vaahdota valkuaiset ja sokeri. lisää jauhot ja passionhedelmän sisus. Tee ohuita keksejä ja paista 200-asteisessa uunissa noin kuusi minuuttia eli kunnes keksit ovat kullankeltaisia. Tarjoa pasha passionkeiton kanssa, viimeistele annos purjeen malliseksi leikatulla passionkeksillä.