Ladataan... Ladataan...

Italialainen uunilohi

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl Sitruuna, kuorittu
2 rkl Soijakastike
0.5 dl Rypsiöljy
1 annos Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä
1 kpl Punasipuli
2 kynsi Valkosipuli
3 rkl Basilika, tuore
LISÄKSI:
600 g Lohifilee
Ohjeet

Valmista marinadi: Purista sitruunan mehu ja raasta sen kuori kulhoon.

Lisää soijakastike, öljy, hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit ja hienonnettu puna- ja valkosipuli ja basilika.

Kääntele kalapala marinadiin ja anna marinoitua noin tunnin ajan jääkaapissa.

Kypsennä lohi uunissa (175 astetta, noin 30 minuuttia) ja tarjoa lisukkeiden kera.

Vinkki

Huom! Muista, että mikäli poistat kypsennyksessä marinadia ruuasta, annoksen lopullinen kalorimäärä on annettua pienempi!

Yksi annos sisältää 422 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":293,"alcohol":0,"protein":116,"carbohydrates":13},"weight":{"fat":32.74,"alcohol":0,"protein":29.23,"carbohydrates":3.35,"saturated_fat":4.68,"sugar":1.12,"fibre":0.91,"salt":1.34},"percent_raw":{"fat":0.6933606138222401,"alcohol":0,"protein":0.2751103935140768,"carbohydrates":0.031528992663683114},"percent":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":3},"total":{"kcal":422,"weight":73.37,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":202.21},"item_type":"recipe","recipe_id":1025066,"servings":4}}

 
Sulje