Ladataan... Ladataan...

Jauheliha-ananaspizza

Valmistusaineet 16:lle
Pinnalle
130 g kevyttä emmental-juustoraastetta
Taikina
3.5 dl vettä
1 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
6 dl vehnäjauhoja
3 rkl rypsiöljyä
Täyte
1 dl ananaspaloja (säilyke)
4 rkl ketsuppia
2 tl paprikajauhetta
2 tl oreganoa
1 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
290 g vähärasvaista jauhelihaa
1 tl suolaa
Ohjeet

Täyte: Paista jauheliha, mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja oreganolla.
Taikina: Sekoita veteen suola ja öljy. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe. Huom! taikina on löysää. Levitä taikina lusikalla leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin. Levitä päälle ketsuppi myös lusikalla. Laita jauhelihaseos, ripottele ananaspalat ja juustoraaste. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Yksi annos sisältää 162 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":77},"weight":{"fat":5.56,"alcohol":0,"protein":8.78,"carbohydrates":19.13,"saturated_fat":1.39,"sugar":1.79,"fibre":1.25,"salt":0.75},"percent_raw":{"fat":0.30933859917193146,"alcohol":0,"protein":0.21736685646835371,"carbohydrates":0.4732945443597148},"percent":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":47},"total":{"kcal":163,"weight":38.65,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":87.88},"item_type":"recipe","recipe_id":59752,"servings":16}}

 
Sulje