Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä ja lisää joukkoon jauheliha murustettuna. Paista kevyesti ja mausta. Kaada joukkoon tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen 15-30 min. Tarkista maku.
Kypsennä paloiteltu parsakaali mikrossa tai höyryssä jauhelihan hautuessa. Voit käyttää myös pakasteparsakaalia. Leikkaa muut kasvikset kuutioiksi. Kun kastike on kypsää ja maku tarkistettu, lämmitä rieskoja hetken aikaa mikrossa tai uunissa. Ne maistuvat lämmittämättäkin.
Jaa jauhelihaseos rieskoille, ripottele päälle kasviskuutioita, pieniä parsakaalin nuppuja ja lusikoi joukkoon vähän ruoanvalmistusjogurttia. Kiedo varovasti rullalle ja saman tien lautasliinan tai voipaperin sisään, niin että toinen pää wräpistä jää paketin sisään. Jos kasviksia jää, tarjoa ne erikseen.