Ladataan... Ladataan...

Jauheliha-papu-purjohöystö

Valmistusaineet 3:lle
2 kynsi Valkosipuli
0.5 kpl Sitruuna, punnittu kuorineen
2 tl Rypsiöljy
200 g Kananpojan jauheliha
200 g Naudanjauheliha 10 %
300 g Purjosipuli
2 rkl Vasikkafondi
230 g Mustapavut, käyttövalmis
0.25 tl Mustapippuri
PÄÄLLE:
100 g Kevyt salaattijuusto kuutioina suolavedessä
4 rkl Korianteri
Ohjeet

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Raasta sitruunan puolikkaan kuori. (Säästä mehu myöhempää käyttöä varten)

Paista jauhelihasekoitus öljyssä yhdessä valkosipulin ja sitruunankuoren kanssa. Hienonna loppuvaiheessa purjo joukkoon.

Lisää fondi, sitruunamehu ja valutetut pavut. Hauduta muutaman minuutin ajan. Mausta pippurilla.

Murustele pinnalle fetaa ja tuoretta korianteria.

Vinkki

Voit hyvin käyttää myös muita papuja, kuten ruskeita tai kidneypapuja.

Yksi annos sisältää 372 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":152,"alcohol":0,"protein":171,"carbohydrates":49},"weight":{"fat":16.29,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":11.73,"saturated_fat":6.66,"sugar":3.44,"fibre":9.14,"salt":2.64},"percent_raw":{"fat":0.40998020377864736,"alcohol":0,"protein":0.4587690671706785,"carbohydrates":0.13125072905067406},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":46,"carbohydrates":13},"total":{"kcal":372,"weight":90.89999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":381.52},"item_type":"recipe","recipe_id":1025083,"servings":3}}

 
Sulje