Ota jauheliha huoneenlämpöön. Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja pehmitä niitä hetken aikaa mikrossa tai liedellä. Jäähdytä. Sekoita keskenään kuidukas ja ruoka 7% ja anna turvota hetken aikaa. Lisää joukkoon mausteet, jäähtynyt sipulisilppu ja kananmuna. Sekoita hyvin ja lisää joukkoon jauheliha ja pieneksi kuutioitu paprika. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan ja ne edelleen neljään yhtä suureen osaan. Muotoile vedellä kostutetuin käsin 8 tasaista kebakkoa ja nosta ne uunipellille leivinpaperin päälle. Työnnä kebakkoihin halutessasi puutikut. Paista 200-225 asteessa 15-20 minuuttia.
Nauti kebakoiden kanssa esim. punaista riisiä. Sekoita sen joukkoon pakastevihanneksia ja tarjoa lisäksi tuoresalaattia tai raastetta.
Jos kotona on tuoreita yrttejä, käytä niitä ½-1 dl. Yhden kebakon kypsäpaino on n. 66 g.