Ladataan... Ladataan...

Jokiravunpyrstö-kananmunapizza

Valmistusaineet 8:lle
340 g Pizzapohja
KASTIKE:
3 tl Oliiviöljy
1 kpl Sipuli
400 g Paseerattu tomaatti
1 rkl Tomaattisose tomaattipyree
0.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Sokeri
0.25 tl Mustapippuri
1 tl Oregano, kuivattu
3 kynsi Valkosipuli
1 dl Persilja, tuore
TÄYTE:
3 kpl Kananmuna keitetty
170 g Jokiravunpyrstöjä liemessä
0.5 pussi Kadett 12 % juustoraaste
PÄÄLLE:
75 g Rucola
Ohjeet

Valmista tomaattikastike: Kuumenna öljy kattilassa.

Kuori ja hienonna sipuli, kuullota muutaman minuutin ajan.

Lisää paseeratut tomaatit, pyree sekä sekä suola, sokeri ja mustapippuri.

Paista puuhaarukalla sekoitellen noin 7 minuuttia, kunnes kastike kiehuu.

Vähennä lämpöä ja jatka keittämistä noin 10 minuuttia.

Siirrä levyltä ja soseuta kastike sauvasekoittimella. Mausta oreganolla, murskatulla valkosipulilla ja persiljasilpulla.

Levitä kastike pizzapohjalle.

Levitä viipaloidut kananmunat pizzapohjalle.

Levitä valutetut jokiravunpyrstöt päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 250 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes pohja on rapea ja kullankeltainen.

Revi kuuman pizzan päälle runsaasti rucolaa.

Yksi annos sisältää 209 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":55,"carbohydrates":93},"weight":{"fat":6.77,"alcohol":0,"protein":13.73,"carbohydrates":23.21,"saturated_fat":1.9,"sugar":3.05,"fibre":2.07,"salt":1.32},"percent_raw":{"fat":0.2920775872638987,"alcohol":0,"protein":0.26312365352574985,"carbohydrates":0.4447987592103514},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":208,"weight":52.05,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":164.89},"item_type":"recipe","recipe_id":1027449,"servings":8}}

 
Sulje