Pinnalle juustoraastetta
Kuullota riisiä ja silputtua sipulia öljyssä pannulla tai kattilassa.
Kaada voideltuun uunivuokaan ja levitä tasaiseksi.
Lisää murennettu liemikuutio, vesi ja pakastekasvikset. Seoksen pitää jäädä hyvin löysäksi, sillä riisit imevät paljon nestettä uunissa. Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla 30 minuuttia.
Pyörittele kanapalat korppujauho-curry-valkopippuriseoksessa. Paina palat riisiseokseen.
Lisää vuokaan kerma ja juustoraaste. Ripottele raaste sekä kanojen että riisin päälle koko vuokaan.
Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Tarkista, että riisi ja kana ovat kypsiä. Jos kypsennät lisää, laita folio vuoan päälle, että ruoka ei ruskistu liikaa.
Jos kypsennät ruuan keraamisessa vuoassa, se vaatii pidemmän kypsennysajan kuin esimerkiksi teflonvuoka. Ruoka maistuu hyvältä myös ilman currya.