Vispilöi jauhot maidon joukkoon ja anna turvota hetken aikaa. Lisää vatkaten joukkoon munat, sose ja mausteet. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun (noin 37x25cm). Isommassa pannussa pannarista tulee ohuempi ja se kypsyy nopeammin. Voit paistaa pannarin myös kahdessa isossa kakkuvuoassa peräkkäin tai yhtäaikaa uunista riippuen. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 25-30 minuuttia. Nosta lämpö loppuvaiheessa 225 asteeseen, ellei pinta ole saanut tarpeeksi väriä.
Nauti pannari lämpimänä esim. puolukkasurvoksen kera. Voit tarjota sitä myös lisukkeeksi esim. savukalan, palvilampaan tms. kera.
Lisää taikinan joukkoon n. ½ dl sokeria, kun tarjoat pannarin jälkiruoaksi esim. kevyen keiton jälkeen.