Ladataan... Ladataan...

Kaalikeitto jauhelihalla

Valmistusaineet 4:lle
8 dl vettä
4 dl tomaattimurskaa
600 g Hapankaalia
4 kpl porkkanaa
50 g Juuriselleriä
1 kpl sipuli
2 kynsi valkosipulin kynttä
1 tl timjamia
0.25 tl suolaa
0.25 tl (jauhettu) mustapippuria
300 g Naudanjauhelihaa, 17 % rasvaa
Ohjeet

Paahda jauhelija kuivalla pannulla.
Suikaloi kaali, viipaloi porkkanat ja suikaloi selleri. Hienonna valkosipulinkynnet. Pane kattilaan vesi, tomaattimurska, kasvikset ja mausteet. Anna kiehahtaa ja lisää jauheliha joukkoon. Keitä miedolla lämmöllä kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Yksi annos sisältää 264 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":126,"alcohol":0,"protein":72,"carbohydrates":66},"weight":{"fat":13.46,"alcohol":0,"protein":17.39,"carbohydrates":15.9,"saturated_fat":4.89,"sugar":16.3,"fibre":7.48,"salt":1.81},"percent_raw":{"fat":0.4762899430187806,"alcohol":0,"protein":0.2736357026594021,"carbohydrates":0.25007435432181735},"percent":{"fat":48,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":265,"weight":77.23,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":618.64},"item_type":"recipe","recipe_id":669,"servings":4}}

 
Sulje