Paloittele kaali. Lohko sipulit ja porkkanat ja kuutioi liha. Paahda pannulla tai padassa huoneenlämpöisiä lihakuutioita hetken aikaa. Nosta lautaselle odottamaan. Lisää öljy ja kuullota sipulilohkoja, porkkana- ja kaalipaloja sekä hapankaalia hetken aikaa. Lisää lihapalat, mausteet ja vesi pataan. Sekoita. Nosta kansi päälle ja hauduta uunissa 180-200 asteessa tai liedellä n. 1 tunti tai pidempään. Vähennä lämpöä, kun ruoka alkaa porista uunissa tai liedellä. Varhaiskaalille riittää lyhyempi kypsennysaika. Tarjoa lisäkkeeksi makeutusaineella makeutettuja punaherukoita tai puolukoita. Jos olet kiireinen, paloittele kaikki kasvikset ja nosta ne pataan. Ripottele sekaan mausteet. Nosta päällimmäiseksi kuutioitu liha ja kypsennä ensin uunissa 225 asteessa hetken aikaa, niin lihat saavat vähän väriä. Sekoita ja nosta kansi päälle. Vähennä lämpö n. 180 asteeseen ja anna hautua tunti tai pidempään.
Jos olet kasvisruokailija lisää porsaan sijasta joukkoon liotettuja soijaleikkeitä tai paloja heti alussa tai maustettua tofua loppuvaiheessa.