Voit käyttää siikaa, kampelaa tai muuta vähärasvaista kalaa.
Mausta kalafileet sitruunamehulla, pippurilla ja suolalla.
Kuumenna kalaliemi paistokasarissa poreilevaksi. Lisää liemeen kala ja hauduta kannen alla kypsäksi, noin 10 minuuttia.
Nosta kala pois liemestä. Peitä foliolla. Kaada liemi talteen.
Valmista kastike. Silppua paprika ja sipuli. Paista kevyesti, ilman rasvaa. Mausta paprikajauheella ja valkopippurilla. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Kaada kalojen haudutusliemi vähitellen joukkoon. Mausta tomaattipyreellä. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
Kuutioi maustekurkku. Lisää hillosipulien kanssa kastikkeeseen. Mausta chilikastikkeella ja sokerilla. Tarjoa kastike kalafileiden kanssa.
Vinkki: Yksi annos = 180 kcal, ruoka on hyvin kevyttä.
Tarjoa kala perunoiden kera.