Ladataan... Ladataan...

Kalaisa ruis-riisivuoka

Valmistusaineet 4:lle
2.5 dl riisi&ruisseosta
1 kpl sipuli
400 g Pakaste- tai muuta kalaa
3 dl Pakastepinaattia
1 tl suolaa
0.25 tl (jauhettu) valkopippuria
1 nippu tillinippu
6 dl rasvatonta maitoa
2 kpl kananmunia
Ohjeet

Sipaise vuoka rasvalla ja lisää vuokaan silputtu tai ohuiksi renkaiksi leikattu sipuli, riisi&ruisseos ja kala paloiteltuna. Mausta suolalla ja pippurilla ja ripottele sekaan hienonnettu tilli ja vähän sulanut pinaatti ja sekoita kevyesti lusikalla nostellen. Vatkaa munat ja maito sekaisin ja kaada vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin tunti. Tarjoa vaikkapa raikkaan salaatin kanssa.

Yksi annos sisältää 401 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":82,"alcohol":0,"protein":126,"carbohydrates":193},"weight":{"fat":8.95,"alcohol":0,"protein":31.06,"carbohydrates":47.48,"saturated_fat":1.37,"sugar":8.31,"fibre":4.05,"salt":2.06},"percent_raw":{"fat":0.20400808588542058,"alcohol":0,"protein":0.3148381668935359,"carbohydrates":0.4811537472210434},"percent":{"fat":20,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":48},"total":{"kcal":401,"weight":103.28,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":393.56},"item_type":"recipe","recipe_id":24634,"servings":4}}

 
Sulje