Valmistusaineet 8:lle
300
g
Broilerisuikale, keskiarvo
0.5
tl
Ruokasuola
0.5
tl (rouhittu)
Mustapippuri
1
kpl
Chili, tuore
2
kpl
Avokado kuorittu, kivetön
200
g
Kirsikkatomaatti
100
g
Punasipuli
50
g
Lime
TÄYTE:
100
g
Sipuli
100
g
Porkkana
40
g
Palsternakka
40
g
Juuriselleri, selleri
0.5
tl
Rypsiöljy
400
g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1
tl
Ruokasuola
0.5
tl
Mustapippuri
1
kpl
Laakerinlehti
1
rkl
Basilika, tuore
0.3
tl
Cayennepippuri
1
tl
Sokeri
200
g
Tomaatti
LISÄKSI:
8
kpl
Super soft medium tortilla with whole wheat
250
g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti
2
dl
Ruoanvalmistusjogurtti, rasvaa 6-8 %
Ohjeet
Kanatäyte: Paista broilerisuikaleet kypsiksi pannulla, mausta suolalla ja pippurilla. Paahda chilipalko pannulla, jolloin chilin kuori irtoaa helposti. Kuutioi avokado, punasipuli sekä chili. Sekoita keskenään, mausta limen mehulla, suolalla ja pippurilla. Kuutioi tomaatit. Kokoa tortillalevyn päälle salaatinlehtiä, avokado-sipulisilppua, tomaattia, broilerisuikaleita ja jogurttia. Kääri tortillaksi.
Kasvistäyte: Hienonna sipuli ja raasta juurekset. Kuullota pannulla öljytilkassa. Lisää pavut, mausteet ja kuutioidut tomaatit. Hauduta n. 20 minuuttia.