Tee ensin taikina. Sekoita kädenlämpöiseen veteen suola, öljy ja ripaus sokeria. Yhdistä kuivahiiva jauhoihin, lisää hiiva-jauhoseos nesteeseen ja alusta taikinaksi. Kohota peitettynä noin tunti.
Leikkaa kasvikset paperinohuiksi viipaleiksi. Kuumenna tilkka öljyä paistokasarissa ja kuullota kasviksia viitisen minuuttia öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kauli taikina öljytyn leivinpaperin päällä uunipannun kokoiseksi levyksi. Voitele taikinalevy oliiviöljyllä ja kaada kasvikset levylle. Järjestele ohuet makkarasiivut ja anjovisfileet kauniisti kasvisten päälle.
Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa paloiteltu coca huoneenlämpöisenä tai haaleana mieluummin kuin kuumana.