Ladataan... Ladataan...

Kauraruishiutale-puolukkapuuro

Valmistusaineet 2:lle
2 dl Puolukka
5 dl Vesi
2 dl KARU Pikakaura-ruishiutale
2 rkl Sokeri
Ohjeet

Hienonna puolukat kattilassa sauvasekoittimella. Lisää vesi ja keitä viitisen minuuttia.

Vispilöi joukkoon hiutaleet ja sokeri, keitä pari minuuttia välillä sekoittaen ja anna hautua kannen alla 1-2 minuuttia. Nauti rasvattoman maidon tai vastaavan kera.

Vinkki

Puuro maistuu kuumana, lämpimänä ja kylmänä, joten se sopii aamupuuroksi, väli- ja iltapalaksi sekä lisäksi puoliannoksena kevyen keittoaterian jälkiruuaksi.

Valmista puuro viinimarja-aikaan punaisista viinimarjoista. Voit makeuttaa puuron myös makeutusaineella.

Yksi annos sisältää 212 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":169},"weight":{"fat":2.22,"alcohol":0,"protein":5.04,"carbohydrates":39.62,"saturated_fat":0.32,"sugar":17.24,"fibre":7.16,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.10059967070978657,"alcohol":0,"protein":0.10150597404951436,"carbohydrates":0.797894355240699},"percent":{"fat":10,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":80},"total":{"kcal":212,"weight":71.6,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":362.75},"item_type":"recipe","recipe_id":1024362,"servings":2}}

 
Sulje