Ladataan... Ladataan...

Kesäkurpitsakastiketta ja pastaa

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl sipuli
2 kpl valkosipulin kynttä
1 rkl oliiviöljyä
200 g tuoreita herkkusieniä
4 dl Tomaattimurskaa
1 tl suolaa
0.5 tl mustapippuria
400 g kesäkurpitsaa
1 varsi lehtisellerin varsi
1 dl Juustoraaste, kevyt, rasvaa 12%
0.5 dl ranskankermaa (rasvaa 10%)
Lisäke
400 g tummaa pastaa
Ohjeet

Kuori ja paloittele sipulit. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa ja lisää viipaloidut herkkusienet. Keitä muutaman minuutin ajan. Lisää tomaattimurska, suola ja pippuri. Keitä noin viisi minuuttia. Pese ja viipaloi kesäkurpitsa ja sellerinvarsi ja lisää viipaleet kastikkeeseen. Keitä, kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää juustoraaste ja ranskankerma ja hauduta vielä muutaman minuutin ajan. Tarjoa pastan kera.

Yksi annos sisältää 459 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":90,"alcohol":0,"protein":73,"carbohydrates":296},"weight":{"fat":9.76,"alcohol":0,"protein":17.87,"carbohydrates":72.22,"saturated_fat":2.41,"sugar":7.38,"fibre":10.1,"salt":1.66},"percent_raw":{"fat":0.19591662552611097,"alcohol":0,"protein":0.1595282921509398,"carbohydrates":0.6445550823229491},"percent":{"fat":20,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":64},"total":{"kcal":460,"weight":121.39999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":424.06},"item_type":"recipe","recipe_id":38540,"servings":4}}

 
Sulje