Taikina: Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota ø 22-24 cm:n tasapohjainen vuoka. Erota kananmunankeltuaiset ja -valkuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja Hermesetas vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet, lisää ne sekä valkuaisvaahto keltuaisvaahtoon kevyesti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 35-40 minuuttia. Kumoa vähän jäähtynyt kakku leivinpaperin päälle.
Vaniljakiisseli: Mittaa maito, keltuaiset, makeutusjauhe ja tärkkelys kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja anna poreilla muutamia kertoja. Jäähdytä kylmävesihauteessa. Lisää vaniljasokeri ja rahka tai kermaviili ja sekoita kiisseli sileäksi.
Leikkaa kakkupohja kolmeksi levyksi ja täytä välit mansikoilla ja
vaniljakiisselillä. Peitä kelmulla ja pane jääkaappiin pariksi tunniksi.
Vatkaa kevytvispi vaahdoksi ja kuorruta kakku vaahdolla. Koristele marjoilla ja hedelmillä. Siisti leivinpaperin reunat ja siirrä kakku tarjoiluvadille.